19 июл. 2008 г., 17:54

***(оттук-оттам) 

  Поэзия
873 0 20

 

 

От стих един,
а сетне и от други,
ако по брънка само взема –
думички три-четири
и капка чувство (или две) -
и ги стая на топло...
Дали от тях ще мога...
(след някое време)
да изплета...
моя си поема?...

 

Забележка: Горното да не се взима на сериозно!   

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??