От стих един,
а сетне и от други,
ако по брънка само взема –
думички три-четири
и капка чувство (или две) -
и ги стая на топло...
Дали от тях ще мога...
(след някое време)
да изплета...
моя си поема?...Забележка: Горното да не се взима на сериозно!
© Дора Павлова Всички права запазени