Jul 19, 2008, 5:54 PM

***(оттук-оттам) 

  Poetry
875 0 20

 

 

От стих един,
а сетне и от други,
ако по брънка само взема –
думички три-четири
и капка чувство (или две) -
и ги стая на топло...
Дали от тях ще мога...
(след някое време)
да изплета...
моя си поема?...

 

Забележка: Горното да не се взима на сериозно!   

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??