Не си прави илюзии - човече,
без значение дали си
мъж, жена или пък дете...
Ако си дете - на теб ти е простено.
Малък човек си ти,
буболечка... :)
И ако не искаш да те боли
- порасни!
Стани умен и важен
човек или човечка. :)
Смешно звучи, нали - тази дума
по женски.
Отърви се от илюзиите,
от сънищата, от мечтите си.
От всичко се откажи!
Тогава - повярвай ми,
ще бъдеш ти блажен
и най-важното -
добре защитен!
© Зорница Аламанчева Все права защищены