18 июл. 2020 г., 19:14

Отвъд приказките 

  Поэзия
568 2 4

Не ме търси по обувката,

в такава и много други ще влязат. 
Познаеш ли ме само по усмивката,
ще съм точно онази, която ти трябва.

 

Не ме превръщай в принцеса,
аз съм само кибритопродавачка.
Ако попиташ моите клечки къде са,
навярно истината ужасно ще те смачка.

 

Не ме търси във приказки, 
моите са още ненаписани. 
Ако ти стиска, напиши ги ти, 
но гледай да са всичките довършени! 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??