18 jul 2020, 19:14

Отвъд приказките 

  Poesía
625 2 4

Не ме търси по обувката,

в такава и много други ще влязат. 
Познаеш ли ме само по усмивката,
ще съм точно онази, която ти трябва.

 

Не ме превръщай в принцеса,
аз съм само кибритопродавачка.
Ако попиташ моите клечки къде са,
навярно истината ужасно ще те смачка.

 

Не ме търси във приказки, 
моите са още ненаписани. 
Ако ти стиска, напиши ги ти, 
но гледай да са всичките довършени! 

 

© Галина Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??