4 дек. 2018 г., 21:33  

Покер 

  Поэзия » Любовная
748 3 1

Комáр играя със Съдбата,

залагам аз живота си мизерен

срещу аса, червено или черно

или въртене на рулетката с числата!

 

С надежда – да се видя по-модерен,

с копнежа – да усетя нещо ново!

Дано да бъде твойто благо слово,

което ме зове – да съм ти верен!

 

Ще ти се кланям, ако ще от Ада,

пък нека лудо, откачено да изглежда!

Наред ме води лудата надежда –

залогът – да спечеля тебе за Награда!

 

© Момчил Манов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??