Комáр играя със Съдбата,
залагам аз живота си мизерен
срещу аса, червено или черно
или въртене на рулетката с числата!
С надежда – да се видя по-модерен,
с копнежа – да усетя нещо ново!
Дано да бъде твойто благо слово,
което ме зове – да съм ти верен!
Ще ти се кланям, ако ще от Ада,
пък нека лудо, откачено да изглежда!
Наред ме води лудата надежда –
залогът – да спечеля тебе за Награда!
© Момчил Манов Todos los derechos reservados