Все такъв... наобратен
на слънцето, стаите,
сезоните в мене...
Нека съм коте, а ти -
звездоцветно добро.
Ще си играя с морето,
ще стана на восък
в каютата ти от тайни,
докато станем на лед.
Ще горим до последния сблъсък...
© Йоана Все права защищены