Заспахте ли? Тишина цари.
На избори ще ходим пак.
Петков сам се опозори.
България отново е в мрак.
Не стигат само добрите намерения.
От ерудирани политици има нужда.
А има и основателни подозрения,
че са командвани от сила чужда.
Народът сам своя път да избере.
Аз вече се съмнявам във всеки.
Искам само нацията да е добре.
Дано да намери правата пътека!
© Георги Все права защищены
Като се огледаш от време оно са си същите чичовци и лелки, и тук там нещо за цвят