8 янв. 2021 г., 12:32  

Палава си 

  Поэзия » Юмористическая
544 0 3

Палава си - няма спор -

направо си си секс машина.

Завиждат бабите, а викат "Позор" -

Може ли... и аз да намина?...

 

Верно, малко съм си прост,

но не чак дотам, че да не питам...

Приемаш ли ме за скъп гост?

Усмихна ми се... ясно, идвам!...

 

26.06.2016.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??