11 сент. 2011 г., 21:34

Палавко 

  Поэзия » Другая
491 0 1

ПАЛАВКО

 

Слънцето зад облаци се крие,

но поглежда закачливо пак.

Отишло е, за да измие

очите си от лепкавия мрак.

 

Сетне, сигурен съм,

ще огрее с цялата си

звездна красота и усмивката му

ще разсее пъргавите детски сърчица.

 

За да дойде пак лятото...

© Яни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??