22 июн. 2016 г., 08:14

Палитра 

  Поэзия » Другая
400 1 2

с натежал цвят
от юнски плодове

ягодово червено

обагрящо пръстите

(и устните)
заглъхваща вечер
стол на верандата
(колкото да има)

купа портокали
чифт нежни ръце
и очи
за пълна наслада
мед и масло
върху филията мека
с твърда коричка
ябълки със сладко
и любовта ръсеше
брокатено щастие
върху клепките

 

© Любослава Пиринкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??