22.06.2016 г., 8:14 ч.

Палитра 

  Поезия » Друга
401 1 2

с натежал цвят
от юнски плодове

ягодово червено

обагрящо пръстите

(и устните)
заглъхваща вечер
стол на верандата
(колкото да има)

купа портокали
чифт нежни ръце
и очи
за пълна наслада
мед и масло
върху филията мека
с твърда коричка
ябълки със сладко
и любовта ръсеше
брокатено щастие
върху клепките

 

© Любослава Пиринкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??