26 авг. 2008 г., 12:49

Панталон 

  Поэзия
816 0 11
На въжето съхне панталон.
Два крачола - два близнака.
Всеки гони своя собствен вятър,
всеки е един препуснал кон...

всеки е платно на собствен кораб
в свое малко облачно море...
Ала дъното ги дърпа като корен,
общо дъно - ще ги спре.

На един огромен бял балкон,
на въжето на живота - ние с тебе -
два крачола с общо непотребие -
никому ненужен панталон.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??