18 февр. 2017 г., 16:31

Парадокс 

  Поэзия » Любовная
558 1 0

Вървя към теб,

а ти към – мен

и все не можем

да се стигнем,

в погледът ти

си стои стаен

едничък образ,

който не обикнах.

© Ивалина Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??