18.02.2017 г., 16:31 ч.

Парадокс 

  Поезия » Любовна
553 1 0

Вървя към теб,

а ти към – мен

и все не можем

да се стигнем,

в погледът ти

си стои стаен

едничък образ,

който не обикнах.

© Ивалина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??