Аз съм Муза-манекенка,
анорексията ми е фенка -
непрестанно ме следи,
не ме изпуска от очи.
Знам, че много съм красива
(е, в акъл съм малко крива).
Ако ти трябва придружителка,
обади се на моята ‘’учителка’’.
С поглед ще те запленя
(само не ми говори за храна),
кастинг ще ми уредиш
за някоя по-по-най Мис.
Ще ме водиш на приеми,
ще ти завиждат зарад мене,
пи-арЪТ ти ще те насочи,
рейтингЪТ ще ти подскочи.
Ще имаш мойто позволение,
и личното ми благоволение
в натура да ми заплатиш –
едно "Ферари" да ми подариш.
Виж, за друго трудно ставам,
усърдно аз секса отбягвам -
анорексията щом се настани,
либидото ми съвсем отстранИ...
© Соня Емануилова Все права защищены