10.06.2010 г., 15:13 ч.

ПарадЪТ на музите (3) - манекенкаТА 

  Поезия » Хумористична
483 0 1

Аз съм Муза-манекенка,

анорексията ми е фенка -

непрестанно ме следи,

не ме изпуска от очи.

 

Знам, че много съм красива

(е, в акъл съм малко крива).

Ако ти трябва придружителка,

обади се на моята ‘’учителка’’.

 

С поглед ще те запленя

(само не ми говори за храна),

кастинг ще ми уредиш

за някоя по-по-най Мис.

 

Ще ме водиш на приеми,

ще ти завиждат зарад мене,

пи-арЪТ ти ще те насочи,

рейтингЪТ ще ти подскочи.

 

Ще имаш мойто позволение,

и личното ми благоволение

в натура да ми заплатиш –

едно "Ферари" да ми подариш.

 

Виж, за друго трудно ставам,

усърдно аз секса отбягвам -

анорексията щом се настани,

либидото ми съвсем отстранИ...

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??