9 авг. 2009 г., 20:45

Парченце щастие 

  Поэзия
449 0 2

Парченце щастие ти на ближния подари.

Дай му част от себе си, не се жали.

И той човек е както теб и мен,

но съдбата наказала го е строго,

отнела му е чувството  любов...


Как би се почувствал, ако ти бе

сега онзи бездомник, измръзнал от студ, 

държащ в ръцете си бутилка за утеха?

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??