29 апр. 2020 г., 04:21

Паричка 

  Поэзия » Любовная
620 1 3

 

ти си една такава

маргаритка

от цимента израснала

път си проправила

към сърцето ми градско

жадувам те адски

да те разлиствам с вълнение

венчелистче по

венчелистче

по

тротоара разбит

следа да оставиш

до дома ми сив

да те погалвам с пръсти

да те докосвам с устни

 

ти си една такава

ту в душата ми цъфнеш

ту в главата ми щъкнеш

разбъркваш ми кичурите

гъделичкаш ума ми

маргаритка случайно

от цимента израснала

 

 

© Пепър Формаджи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??