19 авг. 2014 г., 18:34  

Партийни субсидии за джамии 

  Поэзия » Гражданская
265 0 0

Гневя се от продажните ни политици.

Докога чужди сили ще обслужват те!?

От субсидиите партийни дават парици,

защото "елитът" е властолюбив и менте!

Вместо българското лидерите да защитават,

вместо за националния интерес да милеят,

вместо с тези пари най-слабите да оцеляват -

политиците гледат сал на изборите да успеят,

без да се замислят за от това последиците даже,

но на кого от туй му пука, няма кой да ги накаже!

 

 

 

alterinformation.wordpress.com/2014/08/17/89491485/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??