11 сент. 2020 г., 00:32

Партитура 

  Поэзия
478 1 5

Сърцето пулсира в кресчендо,

умът дирижира пиано.

Придържай се в темпо обрано,

притихва земята в морендо.

 

Кръвта ми форсира свистене,

ръцете отпускам прибрани.

Бушуват незвани тимпани,

стартира обратно броене.

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??