Sep 11, 2020, 12:32 AM

Партитура 

  Poetry
484 1 5

Сърцето пулсира в кресчендо,

умът дирижира пиано.

Придържай се в темпо обрано,

притихва земята в морендо.

 

Кръвта ми форсира свистене,

ръцете отпускам прибрани.

Бушуват незвани тимпани,

стартира обратно броене.

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??