11.09.2020 г., 0:32 ч.

Партитура 

  Поезия
483 1 5

Сърцето пулсира в кресчендо,

умът дирижира пиано.

Придържай се в темпо обрано,

притихва земята в морендо.

 

Кръвта ми форсира свистене,

ръцете отпускам прибрани.

Бушуват незвани тимпани,

стартира обратно броене.

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??