13 авг. 2008 г., 00:38

партия шах 

  Поэзия
632 0 7
Партия шах
в изтъркан от употреба шкаф
с миризма на нафталин,
с фигури от печен пластелин...
Поредната партия шах
играя със себе си-
най-добрия противник,
играем на свещи
със счупен будилник...

© Михала Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??