4 авг. 2011 г., 18:39

Пази вятърът 

  Поэзия
479 0 3

Пази вятърът

мечтите ми.

Харесва полета

във тях.

Вълнува се

от маха

на крилете ми.

Усмихва се -

ще види как

се будят

и живеят

сънищата му.

Аз танцувам

и се смея -

както в тях...

С вятъра сме заедно

в красивия ни

бяг.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??