28 июн. 2015 г., 17:04

Пчели 

  Поэзия » Для детей
499 0 4

 

 

                                               ПЧЕЛИ

 

                                               Една пчела е взела

                                               цветята ми за свои.

                                               Градинката превзема

                                               и с нея се не спори.

 

                                               И точим с нея жило,

                                               и двете по-сърдити!

                                               Как мило се усмихват

                                               цветенцата в лехите.

 

 

 

 

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Природата е обзела душата ти и това много ми харесва!
  • Одухотворена природа рисуваш, Раде.Много харесах.
  • Хубаво ми е с твоите простички образи!
  • Много мила миниатюрка, Радке, но внимавай - пчела е!
    Може и да те целуни с по-дълбоко жило! Не се предоверявай на никого!
    Такова ни е времето, мила!
    Поздрав и хубава неделна вечер!
Предложения
: ??:??