9 февр. 2014 г., 18:52

Пей, сърце! 

  Поэзия » Другая
307 0 0

Сърцето пее!
Капеща вода
от ледниковите потоци на душата.
Дърветата
подемат песента
и слято,
небето и земята се завъртат във любовен танц. 
Дъждът плющи!

Светът замира!
Сега се чува само песента!
И тихо свирене.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??