3 апр. 2015 г., 08:32

Пепелници и вази 

  Поэзия » Философская
538 0 0

Пепелници и вази
RemaTe


Днес за медалите 

всеки се бори,
горчив е плодът 

на човешкия ум,
суетата препълни 

живота догоре 
всяка цигара 

превърна във дим.


A за мене е, цвете, 

и кой бог позволи ни,
да направим букет 

откъснат от рая,
венеца от тръни 

и кръста с пироните -
за тази награда, 

за тази мечтая.

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??