15 июл. 2008 г., 14:13

пеперуда 

  Поэзия
459 0 3
 Пеперуда млада изви се в небесата,
 с крила от балдахин гали сетивата.
 Недей я в длани стиска, тя иска да лети,
 недей във плен я иска, с игла не я боди.
 Почувства ли те близка, сама ще долети
 и двама ще се реете в небесните вълни.

© Dimitar Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??