Jul 15, 2008, 2:13 PM

пеперуда 

  Poetry
460 0 3
 Пеперуда млада изви се в небесата,
 с крила от балдахин гали сетивата.
 Недей я в длани стиска, тя иска да лети,
 недей във плен я иска, с игла не я боди.
 Почувства ли те близка, сама ще долети
 и двама ще се реете в небесните вълни.

© Dimitar All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??