25 июл. 2007 г., 14:04

Пеперудата на живота 

  Поэзия
677 0 1
Пеперудата край мен прелита
и пърха нежно тя с крила.
Струйка кръв по устните се стича,
но аз неспирно търся твоята душа.

Пеперудата край мен прелита
и каца нежно тя на моята ръка.
Седя - по мене кръв се стича
и обагря  във червено цялата земя.

Пеперудата ми тихо шепне,
но аз не чувам нейните слова.
Капки  кръв по бузите се стичат
и падат нежно върху топлата трева.

Пеперудата от мен излита
заедно със моята душа...

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??