Изгаря ме, а аз съм цяла,
боли ме, но танцувам...
дали без огън съм живяла
или със огън се сбогувам!?
А пеперудите излитат
изпод жаравено червено
и сякаш винаги ще питат
защо сърцето е ранено?
От пламъка ли полудява
или оранжевото си мечтае
със пеперудена жарава
любовен танц да поиграе...