Сърцето може да обича,
сърцето мое пак трепти,
дори след буря и тъга,
аз още вярвам в любовта.
Душата ми е пойна птица,
душата моя пак лети,
пеперудено прелита
над надежди и мечти.
Очите мои пак изгряват,
като светлите звезди,
усмивката ми пак огрява
като слънчеви лъчи.
© Пламена Владимирова Все права защищены