8.06.2016 г., 22:40 ч.

Пеперудени мечти 

  Поезия » Любовна
326 0 0

Сърцето може да обича,
сърцето мое пак трепти, 
дори след буря и тъга,
аз още вярвам в любовта. 

 

Душата ми е пойна птица, 
душата моя пак лети, 
пеперудено прелита 
над надежди и мечти. 

 

Очите мои пак изгряват, 
като светлите звезди, 
усмивката ми пак огрява 
като слънчеви лъчи.

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??