Пеперуди летят в очите,
засилват се със всеки ден.
Горя по теб, следвам си мечтите,
за единствената пеперуда в мен.
Гоня ти сърцето да го стигна,
взела съм го в мен.
Откраднах специалността ти,
станах пеперуда в плен.
Плен на твоето сърце,
завоювах кафевия ти цвят.
Цвят единствен е за мен,
поглед от ловец на пеперуди,
изпепели душата ми.. И мен.
© Мария Енева Все права защищены