30.10.2019 г., 4:50 ч.

Пеперуди 

  Поезия » Любовна
336 0 0

Пеперуди летят в очите,

засилват се със всеки ден.

Горя по теб, следвам си мечтите,

за единствената пеперуда в мен.

 

Гоня ти сърцето да го стигна,

взела съм го в мен.

Откраднах специалността ти,

станах пеперуда в плен. 

 

Плен на твоето сърце, 

завоювах кафевия ти цвят. 

Цвят единствен е за мен, 

поглед от ловец на пеперуди, 

изпепели душата ми.. И мен. 

© Мария Енева Всички права запазени

В едни кафяви очи погледнах.
Загледах се тайно.
В самите очите наблегнах.
Говореха ми те омайно.
Едни кафяви очи, навсякъде. ...
  1875 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??