21 мар. 2009 г., 14:22

Пеперуди в гърдите... 

  Поэзия » Любовная
2133 0 44

 

 

 

 

       Пеперуди в гърдите

 

 

 

 

Нежният мъж много нежно целува...

Не е просто ласка, а с устни рисува...!

Но се сещам за друг и който едва ли

тъй нежно със устни плътта ти ще гали...

 

 

Съвсем не се вписва в познатото чувство,

любовта е за него неземно изкуство...!

Той не допира напукани устни

към плът изхабена със помисли гнусни...

 

 

А просто опива!... И топли с дъха си...

Като крило пеперудено гали с мъха си...!

Толкова нежно и тъй неусетно,

че в сънища чисти пробужда детето...!

 

 

И цялото тайнство става реално

в зародиша нежен на утро кристално...!

Сънливи ръчички очи щом разтъркат,

пеперуди в гърдите наяве ще хвъркат...!

 

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??