Пеперуди в гърдите
Нежният мъж много нежно целува...
Не е просто ласка, а с устни рисува...!
Но се сещам за друг и който едва ли
тъй нежно със устни плътта ти ще гали...
Съвсем не се вписва в познатото чувство,
любовта е за него неземно изкуство...!
Той не допира напукани устни
към плът изхабена със помисли гнусни...
А просто опива!... И топли с дъха си...
Като крило пеперудено гали с мъха си...!
Толкова нежно и тъй неусетно,
че в сънища чисти пробужда детето...!
И цялото тайнство става реално
в зародиша нежен на утро кристално...!
Сънливи ръчички очи щом разтъркат,
пеперуди в гърдите наяве ще хвъркат...!
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени