23 февр. 2011 г., 20:06

Пеперудки 

  Поэзия » Любовная
523 0 0

Долетяха пеперудки, как?
И накацаха в моя стомах.
Ти се виновен,
за да им е той така удобен.
Пърхат бързо и припкат,
"Влюбена си."- силно извикват.

Пеперудки в стомаха ми на купчина,

донесли цветни листа.

Да се спра или да ги подмина?
"Сега е време." - казва ми младостта.

Летят усмихнато. Пеперудките ме притесняват.
Пърхат до бодеж.
Ти любов у мен създаваш,
аз изпълвам се с копнеж.

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??