Възможно ли е в днешно време
да има истински човек,
за който всички без съмнение
да кажат с главно "Ч" човек.
Възможно ли е този някой
да бъде толкова перфектен,
за него да говори всякой,
че няма никакви дефекти.
Не е възможно, то се знае,
кусури разни има всеки,
не ги търсете и това е,
доброто гледайте в човека.
Този стих е част от стихосбирката "Тишина" на Мартин Младенов.
© Мартин Младенов Все права защищены