Nov 1, 2012, 12:36 PM

Перфектният човек 

  Poetry » Phylosophy
604 0 1

Възможно ли е в днешно време
да има истински човек,
за който всички без съмнение 
да кажат с главно "Ч" човек.


Възможно ли е този някой
да бъде толкова перфектен,
за него да говори всякой,
че няма никакви дефекти.


Не е възможно, то се знае,
кусури разни има всеки,
не ги търсете и това е,
доброто гледайте в човека.

 

 

Този стих е част от стихосбирката "Тишина" на Мартин Младенов.

 

 

© Мартин Младенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??