Пропуснато повикване във полунощ
посочва телефонът.
Регистъра с контактите преглеждам.
И като тази тръпка няма втора -
надявам се да бъдеш ти отсреща.
Няколко сигнала за свободно,
цялата изгубена в мълчание.
Дочувам повик:
- Чакам долу...
И краката ми се разтреперват.
Модел последен е колата черна,
а ти си елегантен до полуда.
С въздишка тежка се замислям,
дали не си поредната заблуда.
Отварям шкафа,
роклята златиста слагам.
Завъртам се и се оглеждам,
В чантата парфюм поставям
и във скъпите сандали блясвам.
Асансьорът спира и вратата се отваря,
бавно ме придърпваш за ръката.
Опираш устни страстно в мене,
усещаш ли на кожата ми аромата?...
С ръка погалваш ти лицето,
изпиваш ме със устни цяла.
Тази нощ ще бъде светла,
устните жадуват тебе само,
а ръцете ми по тялото ти лепнат...
© Ангелина Петкова Все права защищены