1 июн. 2010 г., 12:17

Песен 

  Поэзия » Любовная
541 0 0

Вземи китарата в ръка,

да ми изпееш песента,

за верността и любовта,

за клетвата и за съдбата,

за дързостта и красотата,

за мъката и радостта,

за болката и за страстта!

За туй, как сме разпънати на кръст,

между дълга и любовта,

между морала и страстта,

между зова и съвестта,

между живота и смъртта!!!...  

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??