22 янв. 2009 г., 09:51

Песента на живота 

  Поэзия » Другая
674 0 2

 

Песента на живота

 

 

Музиката на света -

             е родила РАДОСТТА.

Щом сърцето ти не пей -

               в мъка само ще живей.

 

 

Като птичка волнокрила -

               песен всекиму дари.

Трудностите във живота -

      с музика навред срещни.

 

 

И когато всеки с песен

                и любов света дари,

РАДОСТТА навред ще грее - 

               мъката ще разтопи.

 

 

Хей, хей,

           ти запей -

                      в мъка само

                                 не живей!!!

© Гергана Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • и ще слушам в захлас
    твоят звънък глас
  • Ще дойде време, ще запея.
    Кана вино ще налея.
    )
Предложения
: ??:??