3 нояб. 2010 г., 21:40

Песента на вятъра 

  Поэзия » Любовная
599 0 3

 

 

По стръмни сенчести

пътеки

чак до върховете

ще те нося…

И само вятърът след нас

ще тича - от мириса

на дивните треви унесен.

Минутка отдих

ако си изпрося,

ще се поспрем.

С затворени очи

да чуем…

Гората.

С неговата песен.

 

Б.Калинов.

Септември 2010г.

Пловдив

© Борис Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??