19 сент. 2012 г., 16:32

Песимистично 

  Поэзия » Другая
451 0 1

Потърсих у себе си тръпка,

останала нейде към теб.

Не открих дори една пеперуда

да пърха с красиви криле.

 

Уби всички мои копнежи.

Мечтите ми с размах разруши.

Удави ме в летни валежи.

Измръзнах и ме отрезви.

 

Остана единствено болка,

излята във тъжни сълзи.

Да простя и забравя - не мога.

Иди си! Махни се! Изчезни!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??