пред очите
чернее от взиране
протегнати
ръцете тръпнат в очакване
с песъчинков шепот
гласът ти се слива
в мен рикошира
мислите парят
бодат
сякаш прекършен
от вятъра
захвърлен слънчев лъч
мираж в пустиня
пясъчни мечти
от допира на кадифе
понякога боли
© Ласка Александрова Все права защищены