Jun 11, 2009, 6:10 PM

Песъчинков шепот 

  Poetry » Other
505 0 9



пред очите

чернее от взиране

протегнати

ръцете тръпнат в очакване

с песъчинков шепот

гласът ти се слива

в мен рикошира

мислите парят

бодат

сякаш прекършен

от вятъра

захвърлен слънчев лъч

мираж в пустиня

пясъчни мечти

от допира на кадифе

понякога боли

 

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??